de_pallura_uus
yritys_2_new_3.jpg

Luova Digital

Miksi valita Luova Digital? Suomessakin toimii useita isoja mainostoimistoketjuja, joilla on kokemusta isojen kansainvälisten brändien kanssa työskentelystä ja korkealaatuisen suunnittelutyön tekemisestä. Ne eivät kuitenkaan ole kovin joustavia tai nopeita suunnitteluprosesseissaan. Toisaalta markkinoilla on paljon pieniä ja ketteriä alan freelancer-toimijoita. On kuitenkin melko yleistä, että niillä ei löydy kokemusta kansainvälisistä brändeistä tai monimutkaisemmista suunnitteluprojekteista.

Luova Digital on sopiva vaihtoehto näiden kahden välillä. Pieni ja ketterä toimija, josta kuitenkin löytyy tietotaitoa ja kokemusta isojen kansainvälisten brändien ja projektien kanssa työskentelystä. Luova Digital tarjoaa sinulle huippuluokan laadukkaat palvelut helposti ja joustavasti. Iso tai pieni asiakas, jokainen ansaitsee samat korkealaatuiset palvelut. 

Nimeni on Kim Takala ja olen Luova Digitalin perustaja. Olen työskennellyt visuaalisena suunnittelijan jo yli 20 vuotta. Minulla on kokemusta työskentelystä sekä isoissa kansainvälisissä että pienemmissä paikallisissa mainostoimistoissa. Visualisen suunnittelijan lisäksi olen toiminut myös markkinointijohtajana ja -konsulttina. Olen tehnyt visuaalista suunnittelua sellaisille brändeille kuin Coca-Cola, Fiskars, Ruukki, Nokia, British Airways, Opel, Mercedes Bentz, Microsoft, Aurinkomatkat, Dansukker, Kalevala Koru, Area, Roosanauha, Lufthansa, Maggi. Tämän lisäksi olen myös tehnyt suunnittelutyötä lukemattomille pienille paikallisille yrityksille.

Luova Digitalin kautta käytettävissäsi on laaja kokemukseni ja osaamiseni. Nostetaan yhteistyössä brändisi uudelle tasolle!

nimmari.png

Kim Takala
Visual Designer

“Great content is the best sales tool in the world”
Marcus Sheridan—